Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Njoftim per procesin e ç’sekretimit dhe shpalljen e rezultateve për fazen e dyte “Testi Profesional” te Testimit per aftesite profeisonale per subjektet ex officio. / 13 maj 2018

                                                          NJOFTIM
 
Diten e Hene date 14 Maj ne oren 10.00 në ambjentet e Shkolles se Magjistratures do të kryhet procesi i ç’sekretimit dhe shpallja e rezultateve për fazen e dyte “Testi Profesional” te Testimit per aftesite profeisonale per subjektet ex officio, te parashikuara ne piken 4 te nenit 179/b te Kushtetutes.Njoftime

Mbylle