Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Aktivitete të datës 3-4 Korrik 2017

   MBROJTJA E TEMAVE TE VITIT TE DYTE          
 
Në datat 3 dhe 4 korrik, në ambjetet e Shkollës së Magjistraturës po zhvillohet mbrotja e temave të vitit të dytë. Sot mbrojtën temat 8 kandidatë për magjistratë gjyqtarë dhe prokurorë, 8 kandidatë për magjistratë gjyqtarë dhe prokurorë do të jenë edhe ditën e nesërme.
Temat janë të orientuara fort drejt praktikës gjyqësore dhe të punuara prej tyre gjatë gjithë vitit. Disa nga tematikat janë:
1.      Civile
2.      Penale
3.      BE-së
4.      Familjare
5.      Arbitrazh
 
 
 
 
                    SESION TRAJNUES 3-4 KORRIK ME TEMË:
 
Shkeljet e Pronësisë Intelektuale në Internet. Kazuse konkrete nga praktika shqiptare dhe ajo ndërkombëtare. 
Ekspertë: Mariana Semini, Mariana Dedi
Lehtesues: Engjëllushe Tahiri
 
 
 Njoftime

Mbylle