Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

SESIONE TRAJNUES 23 Qershor 2017

  1.SESION TRAJNUES ME TEMË:
 
Aftësitë e kontabilitetit për gjyqtarët dhe prokurorët në çështjet e falimentimit.
 
Ekspertë: Eksperte te BERZH, Vilma Sharofi
Lehtesues: Antoneta Sevdari
Partnere: BERZH/KPMG
 
 
 
                        2.SESION TRAJNUES ME TEMË:
 
Ndryshimet ne Kodin e Procedures Penale (Gjykata/Prokurori Apeli Durres)
 
Eksperte: Henrik Ligori, Artan Hoxha
Partnere: OPDAT
 
 Njoftime

Mbylle