Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

SESION TRAJNUES 15-16 Qershor 2017

                          SESION TRAJNUES ME TEMË:
 
Akti i pavlefshëm dhe prova e paligjshme, raportet ndërmjet tyre. Papërdorshmëria dhe pavlefshmëria e provave. Jurisprudenca evropiane dhe amerikane.
Ekspertë: Henrik Ligori, Albana Boksi
Lehtesues: Sotir Kllapi
 
 Njoftime

Mbylle