Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

SESION TRAJNUES 24 Maj 2017

 SESION TRAJNUES ME TEMË:
 
Roli i Avokatit të Shtetit në procesin gjyqësor, ndarja e kompetencave midis Avokaturës së Shtetit dhe institucioneve publike.
Ekspertë: Artan Hajdari
Lehtësues: Julian Haxhiu
Moderator: Abaz Deda
 
 
 
 

 
 
 Njoftime

Mbylle