Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Njoftim për zhvillimin e testimit me shkrim për vlerësimin e shëndetit mendor dhe psikologjik. / 9 maj 2017

 NJOFTIM
 
Njoftohen 15 kandidatët e kualifikuar të parët, nga faza e dytë e provimit të pranimit të vitit akademik 2017-2018, se nesër në datë 10.05.2017  në orën 10:00, në Shkollën e Magjistraturës do të zhvillohet  testimi me shkrim për vlerësimin e shëndetit mendor dhe psikologjik.Njoftime

Mbylle