Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Njoftim per shpalljen e rezultateve te testit profesional te vitit akademik 2017-2018. / 4 maj 2017

                                            NJOFTIM

Ju njoftojme se ne date 5 Maj 2017, ora 14:00, ne Shkollen e Magjistratures do te kryhet proçesi i ç'sekretimit te provimit te pranimit ( hapja e zarfave dhe shpallja e rezultateve te secilit kandidat duke bashkuar emrin me numrin e sekretimit dhe rezultatet e tyre). Lista me numrat e sekretimit dhe rezultatet per secilin numer do te gjendet e shpallur paraprakisht ne ambjentet e shkolles.Njoftime

Mbylle