Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

SESIONE TRAJNUESE 14-17 Shkurt 2017

SESION TRAJNUES 14-17 Shkurt 2017
 
Trajnim trajnerësh: Neni 10 i KEDNJ.
 
 
 
SESION TRAJNUES 15-16 Shkurt 2017
 
E drejta e BE. Institucionet europiane dhe rolet e tyre ligjzbatuese; Gjykata europiane e drejtesise dhe juridiksioni i saj; Parimet e se drejtes europiane permes ceshtjeve te GJED.
Ekspertë: Alistair Sutton, Xhezair Zaganjori, Manjola Xhaxho
LehtësueseAlma Kodraliu
 
 
 Njoftime

Mbylle