Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Vizita e Perfaqesuesve te Shkolles Holandeze te Trajnimit Gjyqesor 13-14 Shkurt 2017

Vizita e Perfaqesuesve te Shkolles Holandeze te Trajnimit Gjyqesor
 
Në kuadër të bashkëpunimit me Shkollën Holandeze të Trajnimit Gjyqësor, po zhvillohet një vizitë pune e dy përfaqësuesve të saj. Vizita zhvillohet në vijim të bashkëpunimit për ngritjen dhe funksionimin e modulit të trajnimit për trafikimin e qenieve njerezore si dhe përgatitjen e platformës e-learning për ta realizuar këtë trajnim.
 Njoftime

Mbylle